2-0 (38) Axel Palm (ass William Nilsbeck)
3-0 (48) Självmål (inlägg Linus Strömgren)
4-0 (58) Linus Strömgren (ass William Nilsbeck)
5-0 (82) Linus Strömgren (ass Julien Linda)
Martin Hedvåg, Hannes Törnqvist, William Nilsbeck
Johan Brorsson, Linus Strömgren
Avb: Julien Linda, Sam Dada, Billy Svenske, Joel Lööf, Samuel Eliasson (mv)

Ny seger för Torpa i Toyota cup.
Som siffrorna visar var Torpa det bättre laget och segern var närmast i underkant.
Vädret var helt bedrövligt med blåst och drivregn. Nu bemästrade Torpa förhållandena bäst och stundtals var man helt överlägsna.
Redan från start tog TIF tag i taktpinnen och man hade ett rejält spelövertag. Tempot och rörligheten gjorde att man skapade chanser och ledningsmålet föll redan i 14:e minuten. Johan Brorsson hittade Linus Strömgren i djupled och helt ren rundade Linus mv och rullade in 1-0. Därefter hade TIF två stolpskott innan Axel Palm nickade in en högerhörna från William Nilsbeck i 38:e minuten. Strax efter hade Linus en boll inne när bollen tog i hjulet vid stolpen men domaren såg nog inte var bollen tog. Torpa hade i övrigt flera bra inspel men vi fick inte till avsluten. Hits hade inte ett skott på mål och 2-0 i paus var i underkant. Torpa hade ett bra passningsspel och HiTs fick mest jaga boll.
Matchen skulle avgöras direkt i inledningen av andra. I ett bra anfall spelade Linus in bollen från högerkanten, en försvarare bröt olyckligt och bollen gick i eget mål. HiTs såg uppgivna ut och trots att tempot sjönk var Torpa än mer överlägsna. Ett fint anfall i 58:e minuten ändrade ställningen till 4-0. Nilsbeck hittade in till Linus och säkert placerade han in bollen. Många byten gjorde att vi tappade lite av det fina spelet men vi hade ändå ett klart grepp om matchen. Linus skulle avsluta målkavalkaden när han åter prickade rätt i 79:e minuten. Fin djupledsboll av Julien Linda och avslutet satt säkert i mål. Sista 10 var avslagna men Torpa hade total kontroll på matchen. Åter gör vi en stabil insats och HiTs hade in mycket att sätta emot. Bra defensiv och framåt skapar vi en mängd chanser. En gedigen laginsats men Linus hade en fin kväll i anfallet, på mitten var Murre duktig och i backlinjen gör Fredrik Sedin en bra match. Vi är vidare till nästa omgång i cupen, vi får se vad lottning bjuder på. Ny träningsmatch om en vecka när vi möter Lagan.